C28-30

Eigenschappen

Voertuigcategorie C-Class
Bijzonderheden 2WD, Automaat, Luifel, Hoogslaper, Vrije doorloop, Achteruitrijcamera, Slide-out
Uitrusting Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurders cabine), CD speler, DVD, Vriezer, Koelkast, Generator, Magnetron, Buitendouche, Oven, Radio, Douche, TV, Toilet, USB-aansluiting
Maximum passagiers 7
Kwaliteit Premium
Voertuiglengte 853 - 915 cm
Voertuigbreedte 265 cm
Voertuighoogte 365 cm
Interieurhoogte 205 cm
Brandstofverbruik 25 - 35 L/100 km
Brandstoftankcapaciteit 208 L
Verswatertank 151 L
Grijswatertank 83 L
Zwartwatertank 95 L
Modeljaar 2020 - 2022
Niet ophalen in Dallas
Opmerking Dit type is geschikt voor 5 volwassenen en 2 kinderen, aanbevolen bezetting is maximaal 6 personen.

Road Bear RV garandeert niet overal satelliet ontvangst.

De camper is voorzien van een veiligheidsnet bij de hoogslaper voor jouw kind.

Voor generator gebruik worden extra kosten berekend. Klik hier voor de prijs.

5 babystoeltjes/kinderstoeltjes kunnen in dit campertype geplaatst worden. Er is echter slechts 1 'tether anchor' beschikbaar, de overige plekken zijn uitgerust met heupgordels.
Het kan zijn dat omwille van grootte van de stoeltjes minder dan het genoemde aantal geplaatst kan worden. Het installeren van babystoeltjes/kinderstoeltjes is de verantwoordelijkheid van de ouders.
Indien jouw kind volgens de wet nog in een baby/kinderstoel/stoelverhoger dient te zitten, dien je zelf voor deze baby/kinderstoel/stoelverhoger te zorgen.

Bedafmetingen

LengteBreedte
Hoogslaper 220 cm139 cm
Slaapbank 160 cm101 cm
Dinette 172 cm106 cm
Tweepersoonsbed 190 cm152 cm

360° tour

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Camper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ