Los Angeles

  • Los Angeles locatie

Adres

28404 Roadside Drive
Agoura Hills, CA 91301

Afstand vanaf Los Angeles International Airport hotels: 40 mijl
Afstand vanaf Los Angeles International Airport: 40 mijl (geen pick-up, alleen drop-off)
Afstand vanaf Marina del Rey / Venice: 30 mijl (geen transfer)
Afstand vanaf Santa Monica: 25 mijl (geen transfer)
Afstand vanaf centrum Los Angeles: 35 mijl (geen transfer)
Afstand vanaf Burbank Airport: 35 mijl (geen transfer)
Afstand vanaf Anaheim / Disneyland: 70 mijl (geen transfer)

Transfer van/naar het Britz USA station:

Ophaaltransfer:
Bij het ophalen van de camper wordt een gratis transfer aangeboden vanaf hotels nabij Los Angeles International Airport (LAX). Deze transfer vindt normaal gesproken plaats ná 12.30 indien je de camper ophaalt maandag t/m vrijdag, op zaterdag vindt deze transfer plaats op afspraak.

Inlevertransfer:
Bij het inleveren van de camper wordt een transfer aangeboden naar de luchthavenhotels nabij Los Angeles International Airport en naar Los Angeles International Airport. De retourtransfer gaat éénmaal per dag uiterlijk om 11.00 uur. De shuttle kan eerder gaan, afhankelijk van hoe laat de laatste cliënt de camper heeft ingeleverd. Het inleverproces dient om 10.30 uur afgerond te zijn om gebruik te maken van de transfer, wat wil zeggen dat je de camper tijdig in dient te leveren. Wij adviseren je geen vlucht te boeken met vertrek voor 15.00 uur.

Let op: de transfer van/naar hotels die niet in de hotellijst staan, wordt niet standaard aangeboden. Deze service dient in dit geval specifiek te worden aangevraagd en goedgekeurd door Britz USA.

Klik hier voor een lijst van de transferhotels

Let op; Om in aanmerking te komen voor de transferservice dien je minimaal 72 uur voor het ophalen van de camper contact op te nemen met de verhuurder om de exacte tijd en locatie af te spreken. Daarnaast dien je ook daadwerkelijk in het hotel te verblijven en kan het hotel niet enkel als 'pick-up point' gebruikt worden.

Indien jouw kind volgens de wet nog in een baby/kinderstoel/stoelverhoger dient te zitten, dien je zelf voor deze baby/kinderstoel/stoelverhoger te zorgen.

Openingstijden

01-04-2020 - 31-03-2021
maandag t/m vrijdag
Openingstijden 08.00 - 17.00
Ophaaltijden 12.30 - 16.00
Inlevertijden 08.00 - 10.30
zaterdag
Openingstijden 08.00 - 13.00
Ophaaltijden Op afspraak
Inlevertijden 08.00 - 10.30
Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ