US Tourer

  • US Tourer buitenkant
  • US Tourer binnenkant
  • US Tourer floorplan dag
  • US Tourer floorplan nacht

Specificaties

Bijzonderheden 2WD, Vrije doorloop, Automaat
Uitrusting Douche, Toilet, Magnetron, Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurders cabine), Radio, CD speler, TV, DVD, Koelkast, Vriezer, Generator
Lengte 670 cm
Maximum passagiers 2
Niet verkrijgbaar in Anchorage, Miami, New York, Orlando
Kwaliteit Goed
Brandstofverbruik 12 - 16 L/100 km

Je kunt maximaal 2 kinderstoelen plaatsen in de camper waarvan maximaal 1 babystoel met het gezicht naar achteren, 2 kinderstoelen met het gezicht naar voren of 2 stoelverhogers. Je dient dit vooraf aan te geven. Klik hier voor de prijs.
Klik hier voor meer informatie over het plaatsen van kinderstoeltjes en/of stoelverhogers in dit campertype.

Apollo garandeert niet overal satelliet ontvangst.
Indien er een luifel aanwezig is mag deze niet gebruikt worden.

Video

Bedafmetingen

Lengte Breedte
Dinette 190 cm 170 cm

Virtual Tour

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Camper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ