McRent

  • McRent logo

Wij, Nederlanders, gaan snel op reis naar het buitenland en vergeten dat ons eigen landje heel veel te bieden heeft. Wist u bijvoorbeeld dat u in Nederland veel verschillende landschappen vindt?

Met de camper krijgt u de mogelijkheid ons mooie land te doorkruisen met uw eigen spullen bij u. Zo kunt u de ene avond nog in de Wadden regio verblijven en genieten van het schouwspel van eb en vloed, om de volgende dag te genieten van de Brabantse gezelligheid. Bezoek de verschillende natuurparken in ons land en in de juist periodes ziet u ook de prachtigste bloemenvelden.

Mocht u zin hebben om wat van onze oudheden te bezoek dan kunt u het beste richting het oosten van ons land rijden. Hier vindt u de mooiste ruïnes en kastelen. Tevens kunt u hier de mooiste fietsroutes maken. Vergeet ook niet richting het westen te gaan en een rondvaart te maken door de haven van Rotterdam of door de historische grachten van Amsterdam. Mocht u wat meer op zoek zijn naar kunst en cultuur dan gaat u natuurlijk langs het Rijksmuseum in Amsterdam, het leuke vissersdorpje Volendam of naar de oude kaasmarkt in Gouda.

Wees niet bang dat u uw camper niet kwijt kan in de omgeving. Nederland zit vol met kleine en grote campings en mocht u het een keer anders willen doen, ga dan kamperen bij de boer. Wilt u toch liever op reis naar het buitenland dan kunt u alsnog uw camper huren bij McRent Nederland. Zo hoeft u niet eerst naar het land van bestemming toe om dan pas uw vakantie te beginnen. U haalt gewoon uw camper op in Almere-Buiten en vertrekt op uw gemak.

De kwaliteit van de verhuurder beoordelen wij als goed.

Zoek & Boek jouw Camper

Vergelijk snel alle passende aan­bie­dingen voor camper­huur en boek jouw keuze direct.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ