Touring Cars

  • Touring Cars
  • Touring Cars

Maak een ontdekkingsreis door Noorwegen, Zweden en Finland met een camper van Touring Cars. Touring Cars is opgericht in 1982 en verhuurt campers in Noorwegen, Zweden, Finland, Estland, Letland, IJsland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. De vloot bestaat uit top kwaliteit campers voorzien van alle nodige faciliteiten. De verhuurstations zijn op afspraak 24 uur per dag geopend, 7 dagen in de week. Je kan jouw camper dus op aanvraag ophalen en inleveren op een tijd die jou schikt. Bij Touring Cars staat klantvriendelijkheid en professionele service hoog in het vaandel.

Touring Cars heeft verschillende locaties in Noorwegen, Zweden en Finland. Hierdoor heb je de mogelijkheid om de camper in Oslo op te halen en, via het prachtige landschap van Zweden, de camper weer in te leveren in Finland. Tijdens jouw rondreis kan je een bezoek brengen aan verschillende bruisende steden, waaronder Stockholm, Helsinki en Oslo. Ook de natuur in deze landen is prachtig. Laat je verbazen door de sneeuwvlaktes in Lapland tijdens een ritje op de hondenslede of bezoek het prachtige Vänermeer in Zweden. Als je geluk hebt, neem je tijdens jouw verblijf in Lapland het mysterieuze Noorderlicht waar. In de maanden februari, maart, september en oktober heb je de grootste kans om tijdens een heldere nacht dit prachtige natuurverschijnsel waar te nemen.

Wij beoordelen deze verhuurder als premium kwaliteit.

Klantwaardering

Door onze klanten wordt deze verhuurder in de genoemde categorie beoordeeld met het cijfer:

8.510
Kwaliteit camper:8.5
Persoonlijke inventaris:8.0
Informatievoorziening:8.0
Service verhuurder:9.0
Totaalscore:8.5
Gebaseerd op 7 beoordelingen van klanten die met Touring Cars hebben gereisd.

Zoek & Boek jouw Camper

Vergelijk snel alle passende aan­bie­dingen voor camper­huur en boek jouw keuze direct.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ