Touring Cars

  • Touring Cars

Maak een ontdekkingsreis door IJsland met een camper van Touring Cars. Touring Cars is opgericht in 1982 en verhuurt campers in Noorwegen, Zweden, Finland, Estland, Letland, IJsland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. De vloot bestaat uit top kwaliteit campers voorzien van alle nodige faciliteiten. De verhuurstations zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor hulp bij pech. Je kan jouw camper op aanvraag ophalen en inleveren op een tijd die jou schikt. Bij Touring Cars staat klantvriendelijkheid en professionele service hoog in het vaandel.

Je haalt jouw camper op in Reykjavik en vanaf hier kan jouw reis door het prachtige landschap van IJsland beginnen. Je kunt ook de eerste dagen in deze bruisende stad verblijven. Ga bijvoorbeeld naar de top van de Oskjuhlid heuvel. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over de stad en de omgeving van Reykjavik.

Ook zijn er verschillende nationale parken in IJsland, zoals Skaftafell met de Vatnajökull gletsjer. Je zal jezelf verbazen over de onmogelijke natuurcontrasten die in dit park te zien zijn! Maar de meeste mensen reizen natuurlijk naar IJsland af in de hoop het Noorderlicht te zien. De beste periode om dit lichtspektakel waar te nemen is tussen november en februari, maar ook de maanden daar omheen is de kans dat je het Noorderlicht waar kunt nemen nog aanwezig.

Wij beoordelen deze verhuurder als premium & basis kwaliteit.

Klantwaardering

Door onze klanten wordt deze verhuurder in de genoemde categorie beoordeeld met het cijfer:

8.510
Kwaliteit camper:8.5
Persoonlijke inventaris:8.0
Informatievoorziening:8.0
Service verhuurder:9.0
Totaalscore:8.5
Gebaseerd op 7 beoordelingen van klanten die met Touring Cars hebben gereisd.

Zoek & Boek jouw Camper

Vergelijk snel alle passende aan­bie­dingen voor camper­huur en boek jouw keuze direct.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ