TC-A Travel Camper

  • TCA buitenkant
  • TCA binnenkant
  • TCA-Day
  • TCA-night

Specificaties

Code TC-A
Bijzonderheden 4WD, Hoogslaper, Automaat
Uitrusting Douche, Toilet, Magnetron, Oven, Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurders cabine), Radio, CD speler, Koelkast, Vriezer
Maximum lengte 700cm
Maximum passagiers 3
Alleen beschikbaar in Vancouver, Calgary, Whitehorse
Kwaliteit Goed
Opmerking Deze camper is geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 1 kind.

Babystoel en stoelverhogers kunnen in dit campertype geplaatst worden. Het is mogelijk deze te huren, klik hier voor de prijs.
Klik hier voor meer informatie over het plaatsen van babystoeltjes en stoelverhogers in dit campertype.

Indien de camper beschikt over een luifel is het niet toegestaan om deze te gebruiken.

Het is niet mogelijk om de leefruimte los te koppelen van de truck.

Video

Bedafmetingen

Lengte Breedte
Hoogslaper 203 cm 152 cm
Dinette 188 cm 94 cm

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Camper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ