C28-30 Double Slide Deluxe Motorhome

  • C28-30 Slide Out1
  • moose3
  • Dag en nacht plattegrond

Specificaties

Bijzonderheden Vrije doorloop, Hoogslaper, Slide-out, Luifel
Uitrusting Toilet, Douche, Buitendouche, Koelkast, Vriezer, Generator, Magnetron, Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurders cabine), Radio, CD speler, Oven
Lengte 900 cm 
Maximum passagiers 8
Kwaliteit Premium
Opmerking Dit campertype is geschikt voor 6 volwassenen en 2 kinderen.

Generator is op aanvraag.
In deze camper kunnen 4 babystoeltjes geplaatst worden. De babystoeltjes dienen vastgemaakt te worden met een gordel.

Bedafmetingen

  Lengte Breedte
Hoogslaper 200 cm 150 cm
Slaapbank 180 cm 100 cm
Tweepersoonsbed 190 cm 150 cm
Dinette 180 cm 100 cm
Stapelbed 185 cm 76 cm

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Camper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ