C23 Fuse

  • fuse23
  • fuse 23

Specificaties

Bijzonderheden Vrije doorloop, Slide-out, Luifel, Dieselmotor
Uitrusting Toilet, Douche, Buitendouche, Koelkast, Vriezer, Generator, Magnetron, Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurders cabine), Radio, CD speler
Lengte 701 cm
Maximum passagiers 3
Kwaliteit Premium
Opmerking Dit type is geschikt voor 2 volwassenen en 1 kind

Generator is op aanvraag.
In deze camper kan 1 babystoeltje geplaatst worden. Het babystoeltje dient vastgemaakt te worden met een gordel.

Bedafmetingen

  Lengte Breedte
Tweepersoonsbed 190 cm 150 cm
Dinette 200 cm 124 cm

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Camper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ