C Class Motorhome 24 ft

  • 24ft Exterior
  • 24ft Interior
  • 24ft floorplan

Eigenschappen

Bijzonderheden Hoogslaper, Vrije doorloop, Slide-out
Uitrusting Douche, Toilet, Magnetron, Koelkast, Vriezer, Oven, Radio, CD speler, TV, Air Conditioning, Generator
Lengte 732 cm
Maximum passagiers 4 - 5
Kwaliteit Goed

Babystoel en stoelverhogers kunnen in dit campertype geplaatst worden (maximaal 2). U dient zelf de kinderstoel mee te nemen of ter plaatse aan te schaffen.

De generator is in de meeste voertuigen aanwezig.

Bedafmetingen

  Lengte Breedte
Hoogslaper 240 cm 135 cm
Bed achterin 188 cm 136 cm
Dinette 162 cm 100 cm

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Camper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ