C Class Motorhome 22 ft

  • 22ft

Eigenschappen

Bijzonderheden Hoogslaper, Vrije doorloop, Automaat
Uitrusting Douche, Toilet, Magnetron, Koelkast, Vriezer, Oven, Radio, CD speler, TV, DVD, Air Conditioning, Generator
Lengte 670 cm
Maximum passagiers 4
Kwaliteit Goed
Opmerking Aanbevolen bezetting is maximaal 2 volwassenen.

Babystoel en stoelverhogers kunnen in dit campertype geplaatst worden (maximaal 2). U dient zelf de kinderstoel mee te nemen of ter plaatse aan te schaffen.

De generator is in de meeste voertuigen aanwezig.

Let op! Er zijn verschillende floorplans bij dit campertype, u kunt geen voorkeur aangeven voor een specifiek floorplan, en de verhuurder geeft hierop geen garanties. De bedmaten kunnen per floorplan afwijken.

Bedafmetingen

  Lengte Breedte
Hoogslaper 203 cm 152 cm
Bed achterin 203 cm 138 cm
Dinette 162 cm 100 cm

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Camper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ