Pegasus RV 4 Berth Slide Out

  • Pegasus buitenkant
  • Pegasus Day
  • Pegasus Night

Specificaties

Bijzonderheden 2WD, Automaat, Slide-out, Hoogslaper, Vrije doorloop, Luifel, Dieselmotor
Uitrusting Douche, Toilet, Magnetron, TV, DVD, CD speler, Radio, Koelkast, Vriezer, Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurders cabine)
Lengte 790 cm
Maximum passagiers 4
Alleen beschikbaar in Brisbane, Sydney, Melbourne
Kwaliteit Premium
Opmerking Het is niet toegestaan om in dit campertype te reizen met kinderen jonger dan 8 jaar oud.
Minimum leeftijd passagiers 8 jaar

Baby en kinderzitjes kunnen niet in dit campertype geplaatst worden.

Star RV garandeert niet overal satelliet ontvangst.

Bedafmetingen

Lengte Breedte
Hoogslaper 190 cm 150 cm
Bed achterin 210 cm 140 cm

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Camper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ