2 Berth Adventurer

  • Adventurer buitenkant
  • Adventurer floorplan

Specificaties

Bijzonderheden 2WD, Luifel, Hoogslaper
Uitrusting Magnetron, Douche, Toilet, Air Conditioning (bestuurders cabine), Air Conditioning, Koelkast, Vriezer, Radio, CD speler, TV, DVD
Lengte 580 cm
Maximum passagiers 2
Kwaliteit Goed
Opmerking Kinderen onder de 4 jaar oud mogen niet in dit voertuig reizen.
Minimum leeftijd passagiers 4 jaar

Modeljaar: 0 tot 4 jaar oude voertuigen.

Stoelverhoger kan geplaast worden in dit voertuig maar wordt niet aangeraden. Het is mogelijk deze te huren, klik hier voor de prijs.
Kinderstoeltjes kunnen niet in dit campertype geplaatst worden.
Klik hier voor meer informatie over het plaatsen van stoelverhogers en kinderstoeltjes in de voertuigen van Cruisin.

Bedafmetingen

Lengte Breedte
Hoogslaper 190 cm 150 cm

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Camper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ