Taurus

  • Taurus buitenkant
  • Taurus binnenkant
  • Taurus floorplan dag
  • Taurus floorplan nacht

Specificaties

Bijzonderheden 2WD, Vrije doorloop, Hoogslaper, Luifel, Automaat
Uitrusting Douche, Toilet, Magnetron, Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurders cabine), Generator, TV, Koelkast, Vriezer
Lengte 670 - 760 cm
Maximum passagiers 5
Kwaliteit Goed
Opmerking Aanbevolen bezetting is 4 volwassenen en 1 kind.

Reizen met kinderen jonger dan 2 jaar is niet toegestaan.

U kunt maximaal 1 kinderstoel en 1 stoelverhoger in dit campertype plaatsen. U dient dit vooraf aan te geven. Klik hier voor de prijs.
Klik hier voor meer informatie over het plaatsen van kinderstoeltjes en/of stoelverhogers in dit campertype.

Dit type heeft een achteruitkijkcamera.

Star RV garandeert niet overal satelliet ontvangst.

Video

Bedafmetingen

  Lengte Breedte
Hoogslaper 240 cm 140 cm
Dinette 190 cm 120 cm
Bed achterin 200 cm 140 cm

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Camper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ