GoNorth

  • TC front close A
  • TC front E

GoNorth is een bedrijf dat is opgericht in 2001. Oorspronkelijk is het een bedrijf dat boottochten begeleid in de Brooks Range. Door veel vraag van klanten heeft GoNorth zich naast de boot- en wandeltochten ook gericht op campers. Ze bieden nu een uitgebreide vloot aan van campers, truckcampers en SUV's. Ook heeft GoNorth een Travelcenter daar kun je extra informatie krijgen over jouw reis in Alaska en West-Canada.

GoNorth is van oorsprong een klein familiebedrijf. Door dat GoNorth redelijk klein is gebleven kunnen ze je zeer persoonlijke service bieden. Ze luisteren naar al je ideeën en voorkeuren zodat alle producten voldoen aan je verwachtingen. Door de kennis van de bestemming en het uitgebreide netwerk aan partners kan GoNorth je goed op weg helpen. GoNorth selecteert producten, programma's en partners zorgvuldig zodat ze je een hoogwaardig product kunnen bieden.

Klantwaardering

Door onze klanten wordt deze verhuurder in de genoemde categorie beoordeeld met het cijfer:

7.510
Kwaliteit camper:6.5
Persoonlijke inventaris:8.0
Informatievoorziening:8.0
Service verhuurder:8.0
Totaalscore:7.5
Gebaseerd op 2 beoordelingen van klanten die met GoNorth hebben gereisd.

Zoek & Boek jouw Camper

Vergelijk snel alle passende aan­bie­dingen voor camper­huur en boek jouw keuze direct.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ