B-21 + T-19

  • B-21 buitenkant
  • B-21 binnenkant
  • B-21 floorplan 1 nacht
  • B-21 floorplan 3
  • B-21 floorplan 4
  • B-21 floorplan 5
  • T-19 floorplan 2

Bij deze combinatie huurt u een B-21 met een Caravan (T-19) hierdoor heeft u slaapplek voor 4 personen.

Eigenschappen

Bijzonderheden 2WD, Vrije doorloop, Luifel, Automaat
Uitrusting Radio, TV, Magnetron, Koelkast, Vriezer, Douche, Toilet, Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurders cabine), Generator
Lengte 1219 cm 
Maximum passagiers 4
Beschikbaar tot en met 23-3-2018
Kwaliteit Goed

Voor generator gebruik worden extra kosten berekend. Klik hier voor de prijs.

1 Baby- of kinderstoel kan in dit campertype geplaatst worden. Het installeren van babystoeltjes/kinderstoeltjes is de verantwoordelijkheid van de ouders.
Baby- en kinderstoeltjes zijn mogelijk bij te boeken (op aanvraag). Klik hier voor de prijs.
Klik hier voor meer informatie over het gebruik van baby- en kinderstoeltjes in dit voertuig.

Bedmaten

  Lengte Breedte  
Rear bed I 184 cm 140 cm bed in B-21
Rear bed II 190 cm 137 cm bed in T-19

Vrije doorloop, Luifel en generator zijn enkel beschikbaar in de B-21.

Let op! Er zijn verschillende floorplans bij het campertype B-21 en T-19, u kunt geen voorkeur aangeven voor een specifiek floorplan, en de verhuurder geeft hierop geen garanties. De bedmaten kunnen per floorplan afwijken.

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Camper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ