US Tourer

  • US Tourer buitenkant
  • US Tourer binnenkant
  • US Tourer floorplan dag
  • US Tourer floorplan nacht

Specificaties

Bijzonderheden 2WD, Vrije doorloop, Luifel, Automaat
Uitrusting Douche, Toilet, Magnetron, Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurders cabine), Radio, CD speler, TV, DVD, Koelkast, Vriezer
Lengte 610 cm
Maximum passagiers 2
Alleen beschikbaar in Los Angeles, San Francisco, Las Vegas
Kwaliteit Goed
Opmerking

Het is niet toegestaan om in dit campertype te reizen met kinderen jonger dan 8 jaar oud.

In dit campertype kunnen geen kinderstoeltjes of stoelverhogers worden geplaatst.

Dit type heeft een achteruitkijkcamera.

Apollo garandeert niet overal satelliet ontvangst.

Bedafmetingen

Lengte Breedte
Dinette 180 cm 150 cm

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Camper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ