Big Six

  • Big Six buitenkant
  • Big Six floorplan dag
  • Big Six floorplan nacht

Eigenschappen

Bijzonderheden 2WD, Hoogslaper, Vrije doorloop, Automaat, Dieselmotor, Certified self contained
Uitrusting Koelkast, Vriezer, Magnetron, Douche, Toilet
Lengte 710 - 740 cm
Maximum passagiers 6
Kwaliteit Backpacker

Kinderstoel en stoelverhoger passen wel in dit voertuig en zijn bij te reserveren. Kijk op de huurprijzenpagina voor de prijs.
In Nieuw-Zeeland zijn kinderen tot 7 jaar verplicht om in een kinderstoel te zitten tijdens het rijden.

Bedmaten

Lengte Breedte
Tweepersoonsbed 210 cm 145 cm
Hoogslaper 196 cm 153 cm
Dinette 185 cm 117 cm

De bovengenoemde bedmaten zijn ter indicatie en kunnen afwijken.

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Camper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ