Euro Tourer

  • Euro Tourer buitenkant
  • Euro Tourer floorplan dag
  • Euro Tourer floorplan nacht

Specificaties

Bijzonderheden 2WD, Automaat, Vrije doorloop, Dieselmotor, Certified self contained
Uitrusting Douche, Toilet, Magnetron, Air Conditioning (bestuurders cabine), Radio, TV, DVD, CD speler, Vriezer, Koelkast
Lengte 710 cm 
Maximum passagiers 2
Kwaliteit Basis
Opmerking Het is niet toegestaan om in dit campertype te reizen met kinderen jonger dan 8 jaar oud.

Baby en kinderstoeltjes kunnen niet in dit campertype geplaatst worden.

Apollo garandeert niet overal satelliet ontvangst.

Video

Bedafmetingen

  Lengte Breedte
Dinette 200 cm 170 cm

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Camper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ