Touring Cars

  • Touring Cars
  • Touring Cars

Maak een ontdekkingsreis door Noorwegen, Zweden en Finland met een camper van Touring Cars. Touring Cars is opgericht in 1982 en verhuurt campers in Noorwegen, Zweden, Finland, Estland, Letland, IJsland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. De vloot bestaat uit top kwaliteit campers voorzien van alle nodige faciliteiten. De verhuurstations zijn op afspraak 24 uur per dag geopend, 7 dagen in de week. U kunt uw camper dus op aanvraag ophalen en inleveren op een tijd die u schikt. Bij Touring Cars staat klantvriendelijkheid en professionele service hoog in het vaandel.

Touring Cars heeft verschillende locaties in Noorwegen, Zweden en Finland. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om de camper in Oslo op te halen en, via het prachtige landschap van Zweden, de camper weer in te leveren in Finland. Tijdens uw rondreis kunt u een bezoek brengen aan verschillende bruisende steden, waaronder Stockholm, Helsinki en Oslo. Ook de natuur in deze landen is prachtig. Laat u verbazen door de sneeuwvlaktes in Lapland tijdens een ritje op de hondenslede of bezoek het prachtige Vänermeer in Zweden. Als u geluk heeft, neemt u tijdens uw verblijf in Lapland het mysterieuze Noorderlicht waar. In de maanden februari, maart, september en oktober heeft u de grootste kans om tijdens een heldere nacht dit prachtige natuurverschijnsel waar te nemen.

Wij beoordelen deze verhuurder als premium kwaliteit.

Zoek & Boek jouw Camper

Vergelijk snel alle passende aan­bie­dingen voor camper­huur en boek jouw keuze direct.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ