MHC 30-31

  • MHC30
  • MHC30 floorplan 1
  • MHC30 floorplan 2

Specificaties

Bijzonderheden 2WD, Vrije doorloop, Hoogslaper, Slide-out, Automaat
Uitrusting Douche, Toilet, Koelkast, Vriezer, Magnetron, Radio, CD speler, TV, Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurders cabine), Generator
Lengte 915 cm
Maximum passagiers 9
Kwaliteit Basis
Opmerking Aanbevolen bezetting 6 volwassenen en 3 kinderen

Modeljaar 2014 - 2018.

Bedafmetingen

Lengte Breedte
Hoogslaper 190 cm 147 cm
Dinette 188 cm 112 cm
Slaapbank 173 cm 107 cm
Tweepersoonsbed 217 cm 166 cm

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Camper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ