C-LG

  • C-LG Buitenkant
  • C-LG Binnenkant
  • C-LG Floorplan dag
  • C-LG Floorplan nacht

Eigenschappen

Bijzonderheden 2WD, Luifel, Vrije doorloop, Hoogslaper, Slide-out, Automaat
Uitrusting Koelkast, Vriezer, Magnetron, Oven, TV, Radio, Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurders cabine), Douche, Toilet, Generator
Maximum lengte 800-868 cm 
Maximum passagiers 5
Kwaliteit Goed
Opmerking Dit type is geschikt voor 4 volwassenen en 1 kind.
Reizen met kinderen jonger dan 1 jaar is niet toegestaan in dit campertype.

Deze camper is van modeljaar 2016-2018.

In dit campertype kunt u maximaal 1 kinderstoel plaatsen. Het is niet mogelijk om stoelverhogers te plaatsen in dit campertype.
Kinderstoelen zijn bij te huren, klik hier voor de prijs.

Dit campertype beschikt over een achteruitkijkcamera.

Bedmaten

  Lengte Breedte
Hoogslaper 200 cm 140 cm
Dinette 167 cm 110 cm
Bed achterin 200 cm 135 cm

 

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Camper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ