Run of fleet 4

  • mh-19-exterior-version-
  • exterior
  • mh24s-exterior
  • mh29-31s ex

Let op! Enkel te boeken tijdens de Run of fleet aanbiedingen.
Geldig voor reizen in de periode 1 april t/m 31 mei 2018 en 24 september t/m 31 december 2018.
Deze aanbiedingen zijn geldig indien u boekt in de periode t/m 31 december 2017,  16.00 uur.
Meer informatie over deze aanbieding kunt u vinden op de aanbiedingen pagina.

Eigenschappen

Bijzonderheden 2WD, Hoogslaper, Vrije doorloop, Automaat
Uitrusting Toilet, Douche, Oven, Koelkast, Vriezer, Magnetron, Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurders cabine), Radio
Minimum lengte 617 cm 
Maximum lengte 986 cm 
Maximum passagiers 4
Kwaliteit Goed
Opmerking Het maximum aantal passagiers is 2 volwassenen en 2 kinderen.

Babystoeltjes en stoelverhogers kunnen niet geplaatst worden in dit campertype.

Let op: Bij de Run of Fleet 4 is het maximum aantal passagiers 2 volwassenen en 2 kinderen. U krijgt bij dit Run Of Fleet principe voor een gereduceerd tarief een camper uit de vloot van Four Seasons. Dit houdt in dat de verhuurder uw campertype bepaalt. Dit betekent dat de hierna genoemde bedafmetingen en de bovengenoemde specificaties volledig indicatief zijn. Het campertype kan de C-Small, C-Medium, C-Large en C-XLarge zijn. Hierin zijn geen voorkeuren aan te geven.

Bedmaten

  Lengte Breedte
Hoogslaper 203 cm 135 cm
Dinette 185 cm 99 cm

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Camper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ