C-Medium

  • exterior
  • mh22-interior
  • mh22lan web

Eigenschappen

Bijzonderheden 2WD, Hoogslaper, Vrije doorloop, Automaat
Uitrusting Toilet, Douche, Magnetron, Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurders cabine), Koelkast, Vriezer, Oven, Radio, CD speler, Generator
Lengte 721 cm 
Maximum passagiers 5
Kwaliteit Goed
Opmerking Aanbevolen bezetting is maximaal 4 volwassenen en 1 kind.

Babystoeltjes en stoelverhogers kunnen op aanvraag in dit campertype geplaatst worden. In dit type passen 2 babystoeltjes OF 2 kinderstoeltjes OF 2 stoelophogers OF 1 babystoeltje en 1 kinderstoeltje.
De stoeltjes kunnen op de dinette (met heupgordel) geplaatst worden met het gezicht naar voren. De dinette wordt hiervoor naar beneden geplaatst. Daardoor kunnen er géén volwassenen meer aan de dinette zitten.

Video

Bedmaten

  Lengte Breedte
Hoogslaper 213 cm 135 cm
Tweepersoonsbed 203 cm 148 cm
Dinette 167 cm 114 cm

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Camper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ