5P 4WD

Specificaties

Bijzonderheden 4WD, Automaat, Dieselmotor, Rooftop tent, Luifel
Uitrusting Air Conditioning (bestuurders cabine), Radio, CD speler, Koelkast, Vriezer
Lengte 520 cm
Maximum passagiers 5
Kwaliteit Goed
Opmerking Dit type is geschikt voor maximaal 4 volwassenen en 1 kind.

2 babystoelen of stoelverhogers kunnen geplaast worden in dit voertuig. Het is mogelijk deze te huren, klik hier voor de prijs.

Dit campertype beschikt over een portable shower en een achteruitkijkcamera.

Bedafmetingen

  Lengte Breedte
Tweepersoonsbed 198 cm 140 cm
Tweepersoonsbed 220 cm 160 cm

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Camper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ