Double Down

  • DoubleDown buitenkant
  • DoubleDown floorplan dag
  • DoubleDown floorplan nacht

Eigenschappen

Bijzonderheden 2WD, Hoogslaper, Automaat
Uitrusting Koelkast, Vriezer, Magnetron
Lengte 540 - 555 cm
Maximum passagiers 4
Kwaliteit Backpacker

Kinderstoel en stoelverhoger passen in dit type camper. U kunt deze bij reserveren. U vindt de prijzen op de huurprijzenpagina.
Klik hier voor meer informatie over het plaatsen van kinderstoeltjes en stoelverhogers.

Bedmaten

Lengte Breedte
Hoogslaper 200 cm 130 cm
Dinette 185 cm 155 cm

Het maximale gewicht van de hoogslaper is 200 kg.

De bovengenoemde bedmaten zijn ter indicatie en kunnen afwijken.

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Camper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ