Voyager 4 Berth

  • Voyager buitenkant
  • Voyager floorplan dag
  • Voyager floorplan nacht

Specificaties

Code 4BBXS
Bijzonderheden 2WD, Hoogslaper, Luifel (tegen toeslag), Automaat
Uitrusting Magnetron, Air Conditioning (bestuurders cabine), Koelkast, Vriezer, Radio, CD speler
Lengte 555 cm
Maximum passagiers 4
Kwaliteit Basis

Kinderstoel en stoelverhoger kunnen geplaatst worden in dit voertuig. Het is mogelijk deze te huren, klik hier voor de prijs.
Klik hier voor meer informatie over het plaatsen van kinderstoeltjes en stoelverhogers.

Bedafmetingen

  Lengte Breedte
Hoogslaper 200 cm 120 cm
Dinette 185 cm 124 cm

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Camper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ