C23-26

  • Class C 23-26ft buitenkant
  • Class C 23-26ft binnenkant
  • Class C 23-26ft floorplan dag
  • Class C 23-26ft floorplan nacht
  • Class C 23-26ft clearcut

Specificaties

Bijzonderheden 2WD, Vrije doorloop, Hoogslaper, Luifel
Uitrusting Douche, Toilet, Magnetron, Generator, CD speler, Radio, Koelkast, Vriezer, Air Conditioning (bestuurders cabine), Air Conditioning, TV, DVD
Minimum lengte 701 cm
Maximum lengte 792 cm
Maximum passagiers 6
Kwaliteit Premium
Opmerking

Dit type is geschikt voor 4 volwassenen en 2 kinderen, aanbevolen bezetting is maximaal 5 personen.

Voor generator gebruik worden extra kosten berekend. Klik hier voor de prijs.

1 Babystoel en stoelverhoger(s) kunnen in dit campertype geplaatst worden. U dient zelf de kinderstoel mee te nemen of ter plaatse te kopen.
De stoeltjes kunnen op een veilige zitplaats (met heupgordel) geplaatst worden met het gezicht naar voren,met een speciale gesp voor uw kinderstoel.
De camper is voorzien van een veiligheidsnet bij de hoogslaper voor uw kind.

Video

Bedafmetingen

Lengte Breedte
Hoogslaper 243 cm 139 cm
Slaapbank 157 cm 63 cm
Dinette 177 cm 119 cm
Tweepersoonsbed 203 cm 139 cm

Virtual Tour

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Camper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ