A29-32

  • Class A 29-32 ft buitenkant
  • Class A 29-32 ft binnenkant
  • Class A 29-32 ft floorplan dag
  • Class A 29-32 ft floorplan nacht
  • Class A 29-32 ft clearcut

Specificaties

Bijzonderheden 2WD, Vrije doorloop, Hoogslaper, Luifel, Slide-out
Uitrusting Douche, Buitendouche, Toilet, Magnetron, Generator, CD speler, Radio, TV, DVD, Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurders cabine), Koelkast, Vriezer
Minimum lengte 884 cm
Maximum lengte 975 cm
Maximum passagiers 6
Kwaliteit Premium
Opmerking Dit type is geschikt voor 4 volwassenen en 2 kinderen, aanbevolen bezetting is maximaal 5 personen.

Voor generator gebruik worden extra kosten berekend. Klik hier voor de prijs.

1 Babystoel en stoelverhoger(s) kunnen in dit campertype geplaatst worden. U dient zelf de kinderstoel mee te nemen of ter plaatse te kopen.
De stoeltjes kunnen op een veilige zitplaats (met heupgordel) geplaatst worden met het gezicht naar voren, met een speciale gesp voor uw kinderstoel.
De camper is voorzien van een veiligheidsnet bij de hoogslaper voor uw kind.

Video

Bedafmetingen

Lengte Breedte
Hoogslaper 185 cm 121 cm
Dinette 147 cm 96 cm
Tweepersoonsbed 190 cm 152 cm
Slaapbank 175 cm 99 cm

Virtual Tour

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Camper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ