FS31 Motorhome

  • FS31outside
  • fs31 interior
  • FS31floorplan

Specificaties

Code FS31
Bijzonderheden Hoogslaper, Vrije doorloop, Slide-out
Uitrusting Douche, Toilet, Magnetron, Oven, Generator, Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurders cabine), Koelkast, Vriezer, Radio, CD speler, TV 
Lengte 940 - 970 cm
Maximum passagiers 8
Kwaliteit Basis
Opmerking Aanbevolen bezetting is maximaal 5 volwassenen en 3 kinderen

Modeljaar 2014 en nieuwer.

Voor generator gebruik worden extra kosten berekend. Klik hier voor de prijs.

Babystoel en stoelverhogers kunnen in dit campertype geplaatst worden. U dient zelf de kinderstoel mee te nemen of ter plaatse te kopen.
De stoeltjes kunnen op een veilige zitplaats (met autogordel) geplaatst worden met het gezicht naar voren.

Bedafmetingen

  Lengte Breedte
Hoogslaper 241 cm 142 cm
Slaapbank 185 cm 109 cm
Stapelbed 175 cm 76 cm
Dinette 175 cm 106 cm
Bed achterin 200 cm 152 cm

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Camper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR