JT-19

  • Jeep buitenkant
  • T-19 buitenkant
  • T-19 floorplan

Eigenschappen

Bijzonderheden Automaat, Slide-out
Uitrusting Radio, CD speler, TV, Magnetron, Koelkast, Vriezer, Douche, Toilet, Air Conditioning
Lengte 1097 cm 
Maximum passagiers 3
Kwaliteit Goed
Alleen ophalen in Las Vegas, Los Angeles, San Francisco
Opmerking Aanbevolen bezetting is maximaal 2 volwassenen en 1 kind.

2 Baby- of kinderstoelen kunnen in dit campertype geplaatst worden. Baby- en kinderstoeltjes zijn mogelijk bij te boeken (op aanvraag). Klik hier voor de prijs.
Klik hier voor meer informatie over het gebruik van baby- en kinderstoeltjes in dit voertuig.

Bedmaten

  Lengte Breedte
Bed achterin 188 cm 152 cm
Dinette bed 190 cm 76 cm

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Camper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ