Sunset

  • Sunset buitenkant
  • Sunset floorplan dag
  • Sunset floorplan nacht

Eigenschappen

Bijzonderheden Hoogslaper, Vrije doorloop, Luifel, Automaat, Dieselmotor, Certified self contained
Uitrusting Magnetron, Douche, Toilet, Air Conditioning (bestuurders cabine), DVD, TV, CD speler, Ipod speler, MP3 speler, Radio, Koelkast, Vriezer
Lengte 725 cm
Maximum passagiers 6
Kwaliteit Goed
Opmerking Aanbevolen bezetting is 4 volwassenen en 2 kinderen.

De TV kan alleen gebruikt worden om DVD's mee te kijken.

Kinderstoeltjes en stoelverhogers kunnen geplaatst worden in het voorste eetgedeelte naar voren gericht. Het is mogelijk deze te huren. U vindt de prijzen terug op de huurprijzenpagina.
In Nieuw-Zeeland zijn kinderen tot 7 jaar verplicht om in een kinderstoel te zitten tijdens het rijden.

Bedmaten

  Lengte Breedte
Hoogslaper 210 cm 165 cm
Dinette 185 cm 120 cm
Bed achterin 210 cm 135 cm

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Camper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ