Escape 2-3 Berth

  • Escape2
  • vanslayout
  • Cut_out_Day
  • Cut_out_Night

Eigenschappen

Uitrusting Radio, Koelbox, CD speler, MP3 speler, Air Conditioning (bestuurders cabine)
Lengte 450 - 480 cm
Maximum passagiers 2
Kwaliteit Backpacker

De verhuurder kiest het soort transmissie dat je krijgt. Heb je een voorkeur voor automatisch of handgeschakeld kun je dit aanvragen tegen een toeslag. Je vindt de toeslag terug op de huurprijzenpagina.

Bedmaten

  Lengte Breedte
Dinette 210 cm 150 cm

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Camper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ