Fuse Premium

  • FS-Awning-16
  • FUSE INSIDE
  • FUSE 23T DAY copy
  • FUSE 23T NIGHT copy

Eigenschappen

Bijzonderheden Vrije doorloop, Luifel, Dieselmotor
Uitrusting Toilet, Douche, Magnetron, TV, DVD, Radio, CD speler, Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurders cabine), Generator, Koelkast, Vriezer, Buitendouche
Lengte 731 cm
Maximum passagiers 3
Kwaliteit Premium

Voor gebruik van de generator wordt een toeslag berekend, klik hier voor de prijs.

Één babystoel en één stoelverhogers kunnen in dit campertype geplaatst worden. Deze kunt u huren, klik hier voor de prijs.
De stoeltjes kunnen op een veilige zitplaats (met heupgordel) geplaatst worden met het gezicht naar voren en naar de zijkant.

Bedmaten

  Lengte Breedte
Tweepersoonsbed 191 cm 147 cm
Slaapbank 220 cm 124 cm

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Camper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ