31' Bunk 5th Wheel Premium

  • 5th Wheel
  • 31 bunk fifth
  • Floorplan Fifth wheel 31' bunk bed day
  • Floorplan Fifth wheel 31' bunk bed night

Eigenschappen

Bijzonderheden Slide-out, Luifel, Dieselmotor
Uitrusting Toilet, Douche, Magnetron, TV, DVD, Radio, CD speler, Koelkast, Vriezer, Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurders cabine), Buitendouche
Lengte 957 cm
Maximum passagiers 5
Kwaliteit Premium

Camper Virtual Tour

2 babystoeltjes of stoelverhogers kunnen in dit campertype geplaatst worden. Deze kunt u huren, klik hier voor de prijs.
Het stoeltje kan op een veilige zitplaats (met heupgordel) geplaatst worden met het gezicht naar voren.

Bedmaten

  Lengte Breedte
Tweepersoonsbed 203 cm 152 cm
Slaapbank 193 cm 114 cm
Stapelbed 203 cm 122 cm
Dinette 160 cm 100 cm

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Camper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ