A30

  • A-30 buitenkant
  • A-30 binnenkant
  • A-30 floorplan dag
  • A-30 floorplan nacht

Specificaties

Bijzonderheden Hoogslaper, Vrije doorloop, Luifel
Uitrusting Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurders cabine), Douche, Toilet, Magnetron, Koelkast, Vriezer, Oven, Radio, CD speler, Generator
Lengte 970 cm
Maximum passagiers 6
Niet verkrijgbaar in Whitehorse
Kwaliteit Premium
Opmerking Aanbevolen bezetting is maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen.

Let op: Deze campers zijn van modeljaar 2016-2017.

1 kinderstoel kan in dit campertype geplaatst worden. Deze zijn bij te huren, klik hier voor de prijs.

Video

Bedafmetingen

  Lengte Breedte
Hoogslaper 187 cm 116 cm
Dinette 152 cm 102 cm
Slaapbank 152 cm 102 cm
Bed achterin 190 cm 152 cm

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Camper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ