C25

  • .c25 buitenkant
  • C25-INT-2
  • C25-Day
  • C25-Night
  • C25-Cutaway

Specificaties

Bijzonderheden 2WD, Vrije doorloop, Hoogslaper
Uitrusting Douche, Toilet, Magnetron, Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurders cabine), Koelkast, Vriezer, Radio
Maximum lengte 760 cm
Maximum passagiers 5
Kwaliteit Basis

Babystoel en stoelverhogers kunnen in dit campertype geplaatst worden. U dient zelf de kinderstoel mee te nemen of ter plaatse te kopen.
De stoeltjes kunnen op de dinette geplaatst worden (met speciale babystoel gordels en heupgordels) met het gezicht naar voren.

Video

Bedafmetingen

Lengte Breedte
Hoogslaper 244 cm 145 cm
Dinette 178 cm 97 cm
Bed achterin 203 cm 137 cm

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Camper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR