MH 27ft Slide Class C

  • AmbassadorRV27ftSlideOutside
  • kleinAmbassador RV 27 Slide Picture 2
  • kleinAmbassador RV 27 Slide Picture 5
  • .AmbassadorRV27ftSlideFloorplanDay
  • .AmbassadorRV27ftSlideFloorplanNight

Specificaties

Bijzonderheden Vrije doorloop, Hoogslaper
Uitrusting Douche, Toilet, Magnetron, Koelkast, Vriezer, Radio, CD speler, Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurders cabine), Generator
Lengte 820 cm
Maximum passagiers 6
Kwaliteit Goed
Opmerking

Dit campertype is geschikt voor 2 tot 6 volwassenen.

Kinderstoeltjes kunnen in dit campertype geplaatst worden. U kunt deze bij reseveren. De prijzen vindt u op de huurprijzenpagina. Bij reserveren dient u het gewicht en de grootte van uw kind door te geven. De verhuurder zorgt dan voor een goed passende kinderstoel.

Video

Bedafmetingen

Lengte Breedte
Hoogslaper 241 cm 143 cm
Dinette 179 cm 110 cm
Bed achterin 197 cm 153 cm
Slaapbank 190 cm 110 cm

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Camper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ