Jackpot

  • Jackpot buitenkant
  • Jackpot floorplan dag
  • Jackpot floorplan nacht

Eigenschappen

Bijzonderheden Hoogslaper
Uitrusting Koelkast, Vriezer
Lengte 490 cm
Maximum passagiers 3
Niet verkrijgbaar in Alice Springs, Darwin, Perth
Kwaliteit Backpacker

Babystoeltjes passen niet in dit type camper. Stoelverhogers passen wel in dit voertuig, reserveren is mogelijk. Kijk voor de prijzen op de huurprijzenpagina.

Bedmaten

  Lengte Breedte
Dinette 200 cm 120 cm 
Hoogslaper 200 cm 78 cm

De hoogslaper is een éénpersoonsbed en het is een hangmat. Het maximale gewicht is 90 kilo.

De boven genoemde bedmaten zijn ter indicatie en kunnen afwijken.

 

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Camper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ