Double Up

  • DoubleUp buitenkant
  • DoubleUp floorplan dag
  • DoubleUp floorplan nacht

Eigenschappen

Bijzonderheden Vrije doorloop, Hoogslaper, Automaat
Uitrusting Douche, Toilet, Koelkast, Vriezer, Magnetron
Lengte 725 cm
Maximum passagiers 4
Kwaliteit Backpacker

Babystoeltjes en stoelverhogers passen in dit type camper. U kunt deze bij reserveren. U vindt de prijzen op de huurprijzenpagina.

Bedmaten

Lengte Breedte
Hoogslaper 217 cm 160 cm
Bed achterin 200 cm 163 cm

De boven genoemde bedmaten zijn ter indicatie en kunnen afwijken.

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Camper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ