BC Ferries

  • Canadese vlag
  • NorthernExpedition Exterior

Ontdek Vancouver Island met BC Ferries!

De ideale manier om uw camper mee te nemen en tegelijkertijd een geweldig eiland te verkennen... dát is een ferry overtocht naar Vancouver Island met BC Ferries. Tijdens de overtocht geniet u van een prachtig uitzicht, misschien spot u wel een walvis en kunt u tevens een hapje eten of lekker relaxen op het dek. Natuurlijk kunt u bij Travelhome uw overtocht boeken. Wanneer u vooraf boekt, kiest u voor zekerheid dat u mee kunt op de ferry en voorkomt u lange wachtrijen ter plaatse.

Er zijn tal van verschillende routes mogelijk met BC Ferries. De ferry vaart onder andere tussen Prince Rupert en Port Hardy via de zogenaamde Inside Passage. Deze fantastische route wordt om de dag zuidwaarts gevaren, de andere dag noordwaarts en is via Travelhome te reserveren. Tijdens de tocht vaart u vrijwel niet op volle zee, maar tussen het vasteland van Canada en de vele eilanden voor de kust. U kunt genieten van het prachtige landschap en u heeft een grote kans om walvissen, zeeleeuwen en andere dieren te spotten! De overtocht duurt gemiddeld 15 uur, als u wilt kunt u een hut reserveren aan boord voor extra comfort.

Tussen Vancouver Island en het vasteland worden dagelijks meerdere overtochten gemaakt. De overtocht tussen Vancouver Island en B.C.’s Lower Mainland duurt tussen de 90 minuten en 2 uur, dit hangt af van de route die u neemt. Er zijn 35 verschillende boten, deze zijn onderverdeeld in rang, grootte en klasse.
U kunt met de camper op de ferry, maar natuurlijk ook te voet of met de auto.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ