Wanaka

Wanaka

Een tip wanneer u een camper huurt is Wanaka. Deze plaats is prachtig gelegen aan het mooie Lake Wanaka en heeft een geweldig uitzicht op de bergen van Mount Aspiring National Park. De plaats heeft voor ieder wat wils en biedt mogelijkheden voor vele watersporten zoals zwemmen, vissen en boottochten maar heeft ook beroemde wandeltochten in het Nationale Park.

Met uw huurcamper naar Mount Aspiring National Park

Mount Aspiring National Park strekt zich uit van het regenwoud in Fiordland tot aan de gletsjers van de Zuidelijke Alpen en is het op 2 na grootste Nationale Park van Nieuw Zeeland. Het hoogste punt in het park met 3027 meter is Mt. Aspiring.

Naast het mooie Lake Wanaka en Mount Aspiring National Park vindt u hier ook een leuke attractie voor het hele gezin die u met uw huurcamper kunt aandoen, Puzzling World. Hier vindt u verschillende spelletjes, vreemde architectuur en een leuk doolhof.

Meer informatie over Wanaka (Engelstalig)

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ