Kaikoura

Kaikoura

Wanneer u met uw huurcamper van Christchurch naar Picton rijdt, komt u langs het karakteristieke plaatsje Kaikoura. Het plaatsje is een klein stadje waar u een straat met wat winkels, restaurants en hotels vindt. Kaikoura staat voornamelijk bekend om de vele activiteiten zoals whale watchen en zwemmen met dolfijnen. Doordat de natuur hier een hele belangrijke plaats inneemt wordt er alles aan gedaan het leven te behouden en te beschermen. Hierdoor ziet u vele walvissen, dolfijnen, zeehonden en orka's in het omringende water en zijn er ook vele albatrossen te zien. Wanneer u voldoende tijd op het water door hebt gebracht zijn er ook verschillende wandelingen in het gebied.

Ontdek de Maori cultuur op uw camperreis


Leer de Maori cultuur kennen en maak een tour met Maori Tours. U leert meer over de cultuur en geschiedenis van de Maori en ook maakt u kennis met verschillende gebruiken. Ook maakt u een wandeling door het bos waar u verteld wordt over het gebruik van bomen en planten als voedsel en medicijnen.

 

Meer informatie over Kaikoura (Engelstalig)

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ