Kaikoura

Kaikoura

Wanneer je met je huurcamper van Christchurch naar Picton rijdt, kom je langs het karakteristieke plaatsje Kaikoura. Door Kaikoura loopt een hoofdstraat met wat winkels, restaurants en hotels. Kaikoura staat voornamelijk bekend om de vele activiteiten zoals walvistochten en zwemmen met wilde dolfijnen. Doordat de natuur hier een hele belangrijke plaats inneemt wordt er alles aan gedaan het leven te behouden en te beschermen. Hierdoor zie je vele walvissen, dolfijnen, zeehonden en orka's in het omringende water en zijn er ook vele albatrossen te zien. Wanneer je voldoende tijd op het water door hebt gebracht zijn er ook verschillende wandelingen in het gebied.

MAORI CULTUUR TIJDENS JE CAMPERREIS 


In het gebied kun je meer te weten komen over de Maori cultuur door mee te gaan op een tour. Hierbij kom je meer te weten over de cultuur en geschiedenis van de Maori en ook maak je kennis met verschillende gebruiken.

 

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ