Camper huren Franz Josef en Fox Glacier

Camper huren Franz Josef en Fox Glacier Camper huren Franz Josef en Fox Glacier

Bent u met uw huurcamper aan de westkust van het Zuidereiland? Hier vindt u deze spectaculaire gletsjers gelegen aan een uniek landschap van regenwoud, strand en zee.

Camper huren Frans Josef en Fox Glacier bezoeken

Hier heeft u de kans om deze gletsjers op verschillende manieren te bekijken, het is echter niet toegestaan de gletsjer zonder gids te beklimmen, door de voortdurende verschuivingen is dit te gevaarlijk.

U kunt kiezen voor drie verschillende wandelmogelijkheden tijdens uw camperreis bij de gletsjers. Een full day walk, half day walk en een helihike waarbij u door de helikopter op de gletsjer wordt afgezet en daarna een korte wandeling maakt. Bij de half day walk ziet u wat minder van de gletsjer omdat u dan een kortere periode heeft om de gletsjer te beklimmen.

Activiteiten gletjsers camperreis

Een andere optie is Iceclimbing. U beklimt de gletsjer waarna u met speciale uitrusting enkele ijswanden beklimt voor u weer aan uw weg terug begint, een unieke ervaring tijdens uw camperreis in Nieuw-Zeeland!

Kijk voor de verschillende mogelijkheden van wandelingen en iceclimbing bijvoorbeeld op de site van Fox Glacier Guiding.

Dit is tevens de locatie om de parachutesprong met, naar men zegt, het beste uitzicht van Nieuw Zeeland te maken. In een klein vliegtuig gaat u over de bossen, met uitzicht over zee en strand, over de gletsjer. Na en korte vlucht springt u uit het vliegtuig met uitzicht op deze adembenemende gletsjer.

Ook is het mogelijk om een rondvlucht te maken over de gletsjer. Ook hiervoor vindt u verschillende aanbieders en kunt u er zelfs voor kiezen een vlucht te boeken in combinatie met een vlucht over Mount Cook. Er zijn voldoende mogelijkheden om dit prachtige gebied te bezichtigen wanneer u met uw huur camper deze gletsjers bezoekt.

Meer informatie over de Franz Josef en Fox Glacier (Engelstalig)

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ