Camper huren Christchurch

Camper huren Christchurch Camper huren Christchurch

Een camper huren in Christchurch, dit is voor velen een begin- of eindpunt van de reis en is gelegen aan de oostkust van het Zuidereiland. Christchurch heeft veel Engelse invloeden en is ook in deze stijl gebouwd.

Wanneer je tijdens je camperreis de stad Christchurch bezoekt is het handig om te weten dat de stad bekend staat als de Garden City en dit uit zich in de vele parken en publieke tuinen. Een van de belangrijkste attracties zijn de botanische tuinen met oude huizen, wandelroutes, monumenten en vele verschillende tuinen.

ATTRACTIES CAMPERREIS CHRISTCHURCH

Wanneer je met je huur camper in Christchurch bent zijn er vele verschillende mogelijkheden voor attracties:

The Gondola, met deze gondel ga je 945 meter omhoog waar u een mooi uitzicht heeft over the Canterbury Plains en Christchurch.
Christchurch, deze unieke trams zijn naast een mooi bezienswaardigheid ook een ideaal vervoermiddel. De trams rijdt langs alle toeristische attracties en biedt een unieke manier om te stad te bekijken.
International Antarctic Centre, een compleet centrum over Antarctica met ijsgrotten, stormen, een ijshut, shows en nog veel meer. 
Willowbank Wildlife Park, dit park is gericht op het redden en behouden van Nieuw-Zeelandse diersoorten en dit is vooral een goede plaats om het nationale symbool de Kiwi te zien.
Orana Wildlife Park, een groot dierenpark waar je onder andere de Kiwi, leeuwen, zebra's, neushoorns, kangoeroes en lama's te zien zijn.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ