Phillip Island

Phillip Island Phillip Island Phillip Island

Wilt u een camper huren en Phillip Island bezoeken? Phillip Island is een eiland gelegen aan de kust van Melbourne. Anderhalf uur rijden met uw huur camper vanaf Melbourne en u bent er.

Camperreis Phillip Island

Tijdens uw camperreis in Australië kunt u Phillip Island, dat vooral beroemd is om zijn pinguïns, bezoeken. Deze pinquïns zijn kleinste ter wereld, ze maken hier elke avond zijn opwachting aan het strand. De Penguin Parade is dan ook een van de grote attracties van het eiland. Je kunt hiervoor tickets kopen en dan is het buiten wachten tot de zon ondergaat en de pinguïns hun weg terug vinden naar het strand. In kleine groepjes komen ze het strand op gewaggeld waarna ze terugkeren naar hun holletjes. Je kunt ze daarna nog volgen wanneer je over de houten balustrades loopt die zijn aangelegd, de pinguïns lopen hier langs en onderdoor.

Overige attracties Philip Island huur camper

Naast de kleine pinquïns is er nog veel meer te zien en beleven op dit eiland tijdens uw camperreis. Zo is er een Koala Conservation Centre op het eiland. Hier leven de koala's hetzelfde als in het wild en kunt u ze in hun natuurlijke omgeving bekijken. Het leukste is het als u in het seizoen kan komen wanneer de baby's net uit de buidel tevoorschijn komen.

Verder kunt u met uw huur camper de Seal Rocks opzoeken waar de grootste pelsrobbenkolonie van Australië huist, geweldig uitzicht vanaf The Nobbies, is er een Grand Prix circuit en ontzettend leuk voor kinderen is Amaze’N Things. Ook kunt u hier allerlei watersporten beoefenen en kunt u hier goed surfen. Raadpleeg wel lokale bewoners of surfwinkels voordat u zomaar op een strand gaat surfen. Dit kan gevaarlijk zijn en de lokale inwoners kunnen u goed inlichten over de omstandigheden op de zee.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ