Camper huren Melbourne

Camper huren Melbourne Camper huren Melbourne Camper huren Melbourne

Huur een camper in Melbourne en ontdek Phillip Island en de Great Ocean Road. Melbourne is de op een na grootste stad van Australië, na Sydney, en de stad waar, buiten Griekenland zelf, de meeste Grieken wonen. Het is een must see stad tijdens uw campertour in Australië. Melbourne is gelegen aan de Yarra River en heeft de reiziger veel te bieden.

Attracties Melbourne camperreis

Wanneer u tijdens uw camperreis met uw huur camper Melbourne bezoekt is hier genoeg te doen. U vindt hier bijvoorbeeld het hoogste kantoorgebouw op het zuidelijk halfrond, de Rialto Towers, hier heeft u vanaf het observatiedeck een prachtig uitzicht over de stad. Winkelliefhebbers kunnen in Melbourne overal terecht, van grote warenhuizen en de beste internationale merken tot kleine winkels met lokale producten. Op de beroemde Queen Victoria Markets kunt u onder andere terecht voor al uw souvenirs. Er wordt veel kleding verkocht maar ook de bekende cowboyhoeden en ontelbare andere Australische souvenirs. Met uw huur camper het centrum door is natuurlijk niet erg handig. Melbourne is veel makkelijker te bezichtigen met behulp van de City Circle tram, een gratis tram voor toeristen. 

Bezienswaardigheden Melbourne Camperreis

Bent u naast dol op camperreizen (en op Travelhome natuurlijk) ook dol op sport? Dan bent u hier op de juiste plek, de inwoners van Melbourne zijn namelijk gek op sport. Deze stad is dan ook het thuis van het 'Aussie Rules' football, een ideale plaats om eens een wedstrijd te bekijken is in het enorme MCG (Melbourne Cricket Ground).

Verder vindt u tijdens u camperreis Melbourne historische gebouwen, botanische tuinen, een dierentuin en de Old Melbourne Gaol, een historische gevangenis waar onder andere Ned Kelly opgehangen is.

Zowel gehaat als geliefd is Federation Square, dit glazen gebouw heeft veel kritiek gekregen maar is toch een plaats geworden waar veel mensen zich verzamelen. In het Ian Potter Centre vindt u een grote kunstgalerie. Er zijn verschillende cafés en er is een visitor centre.

St Kilda is een van de meest levendige plaatsen in Melbourne en is direct aan het strand gelegen. Hier vind je veel restaurants en winkels en zelfs een Luna Park.

Er is enorm veel te doen en zien in deze prachtige, grote, bruisende stad Melbourne. Bent u enthousiast geworden en wilt u een camper huren en door Australië reizen? Vraag hier een offerte aan.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ