Bezienswaardigheden

Camper huren Adelaide

Camper huren Adelaide

Een camper huren in Adelaide als startpunt voor een camperreis langs bijvoorbeeld de Great Ocean Road of naar de uitgestrekte outback.

Lees verder

Camper huren Hobart

Een camper huren vanuit Hobart de hoofdstad van de staat Tasmanië is zeker de moeite waard. Tasmanië is een van de minst bezochte staten maar is buitengewoon mooi! Een bezoek met uw huurcamper aan Hobart mag dan ook niet ontbreken.

Lees verder

Camper huren Melbourne

Camper huren Melbourne

Huur een camper in Melbourne en ontdek Phillip Island en de Great Ocean Road. Melbourne is de op een na grootste stad van Australië na Sydney, en de stad waar buiten Griekenland zelf de meeste Grieken wonen. Het is een must see stad tijdens uw campertour in Australië. Melbourne is gelegen aan de Yarra River en heeft de reiziger veel te bieden.

Lees verder

Canberra

Canberra

Wilt u een camper huren en de hoofdstad van Australië bezoeken? De hoofdstad van Australië is Canberra en de gehele stad is gebouwd om als hoofdstad te dienen. Er waren vele voorstanders voor Melbourne van Sydney als hoofdstad en omdat men geen keuze kon maken werd als compromis een stad tussen deze twee tot hoofdstad benoemt Canberra. De stad is de op zes na grootste stad van het land. Het grootste deel van inwoners van deze stad bestaat uit ambtenaren hiernaast vindt u hier ook veel studenten tijdens uw camperreis in Canberra.

Lees verder

Coober Pedy

Wilt u een camper huren en in Australië gaan rondreizen? Wanneer u in het zuiden van dit land gaat rondreizen met uw huur camper kunt u een bezoek brengen aan Coober Pedy. Deze naam is afkomstig van Kupa Piti dit betekend "witte man in gat" onder de Aboriginals.

Lees verder

Flinders Ranges National Park

Flinders Ranges National Park

Gaat u een camper huren en Australië bezoeken? Wanneer u dan in het zuiden van het land reist kunt u een bezoek brengen aan het Flinders Ranges National Park.

Lees verder

Grampians National Park

Grampians National Park

Wilt u een camper huren en rondreizen in Australië? Wanneer u in het zuiden van dit land bent breng dan een bezoekje aan Grampians National Park. Gelegen op slechts een paar uur rijden met uw huur camper van Melbourne en aan het einde van de Great Ocean Road vindt u dit prachtige park omringd door bossen waar je geweldige wandelingen kan maken.

Lees verder

Great Ocean Road

Great Ocean Road

Bent u van plan een camper te huren in Australie? Dan kunt u de Great Ocean Road zeker niet missen! In het zuiden van Australië kunt u deze weg vinden tussen de steden Torquay en Warrnambool.

Lees verder

Kangaroo Island

Kangaroo Island

Gaat u een camper huren en Australië bezoeken? Wanneer u uw camperreis gaat maken in het zuiden van Australië breng dan een bezoek aan de Kangaroo Island. Dit eiland is gelegen onder de grote stad Adelaide. Het wordt ook wel Australië's grootste wildlife bestemming genoemd.

Lees verder

Phillip Island

Phillip Island

Wilt u een camper huren en Phillip Island bezoeken? Phillip Island is een eiland gelegen aan de kust van Melbourne. Anderhalf uur rijden met uw huur camper vanaf Melbourne en u bent er.

Lees verder

Tasmanië

Tasmanië

Bent u van plan een camper te huren en Tasmanië te bezoeken? Tasmanië ligt 240 kilometer ten zuiden van het vasteland van Australië en is bereikbaar per vliegtuig of met de boot de Spirit of Tasmania die vertrekt vanuit Sydney en Melbourne.

Lees verder

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ