Swaziland tijdens uw rondreis Zuid-Afrika camper

Swaziland tijdens uw rondreis Zuid-Afrika camper

Swaziland is een klein land ten oosten van Zuid-afrika, ingesloten door Mozambique aan de oostgrens en Zuid-Afrika aan de westgrens. Swaziland is als vakantieland al jaren in trek, dit komt voornamelijk door de interessante Swazi cultuur en geschiedenis. Daarnaast omdat zoals in de meeste gebieden van het Zuiden van Afrika de bijzondere flora en fauna die dit land rijk is. Als u op zoek bent naar een authentiek stukje Afrika mag u Swaziland niet missen!

Wat kunt u van Swaziland tijdens uw rondreis Zuid-Afrika camper

Swaziland heeft haar bezoekers veel te bieden. Voor dierenliefhebbers zijn in dit land vele activiteiten waardoor u de gelegenheid krijgt om allerlei soorten dieren, van vogels tot de big 5, in hun natuurlijke omgeving te zien. Voor natuurliefhebbers zijn er prachtige wandelingen door de meest prachtige natuurgebieden die dit land rijk is. Daarnaast is het Swazivolk zeer gastvrij en bent u volop in de gelegenheid om meer te weten te komen over deze intrigrerende cultuur. De beste periode om naar dit gebied te reizen is in juni, juli, augustus en september. Gedurende het hele jaar kunt u tempraturen van ongeveer 15 tot 25 graden verwachten. Enkel in de bergen is dit niet het geval, hier kunnen de tempraturen zelfs dalen richting de 0 graden.

Ga goed beschermd op uw camperreis Swaziland

U dient zich voor vertrek van uw campervakantie naar Zuid-Afrika goed te informeren over de benodigde inentingen. Deze zijn namelijk zeer aan te raden en vaak ook verplicht. Vaak zijn dit de Hepatitis A+B inenting en de Polio inenting(DTP). Ook is er malaria aanwezig in dit gebied. Zorg dus dat u op tijd uw malaria pillen in huis haalt, en deze ook op tijd begint in te nemen. En als u zich eenmaal heeft voorbereid kunt u een zorgelozen vakantie te gemoet. En kunt u optimaal genieten van het schitterende landschap en de ongelofelijk aardige bevolking.

Lees ook:
Zuid Afrika met huur camper
- Port Elizabeth met huur camper
Johannesburg met huur camper  

Zoek & Boek jouw Camper

Vergelijk snel alle passende aan­bie­dingen voor camper­huur en boek jouw keuze direct.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ