Panoramaroute

Panoramaroute

De Panoramaroute is gelegen in het noordoosten van Mpumalanga en begint in Sabie en loopt tot onder aan de Erasmuspas. Wanneer u uw huur camper ophaalt in Johannesburg en koers zet richting het Kruger National Park dan kunt u via de Panoramaroute rijden. Tijdens uw rit over de Panoramaroute komt u prachtige vergezichten en meerdere watervallen tegen. Enkele van deze bijzondere bezienswaardigheden zijn God's Window, Lisbon & Berlin Falls, Blyde River Canyon, Bourke's Potholes, Mac Mac falls en de Drie Rondavels.

Bezienswaardigheden Panoramaroute tijdens uw camperreis Zuid-Afrika

Een van de stops die u kunt maken met uw camper is bij God's Window, hiervandaan heeft u een fantastisch uitzicht over Blyde River Canyon en de lager gelegen omliggende gebieden.  De Lisbon Falls zijn de hoogste watervallen in Mpumalanga, daarentegen is Berlin Falls een van de meest bijzondere watervallen van Mpumalanga. In dit gebied zijn zoveel watervallen terug te vinden dat er zelfs een watervalroute is, Mac Mac falls is een andere waterval die ook deel uitmaakt van deze route.

De bijzondere Bourke's Potholes zijn eeuwen geleden door erosie ontstaan. Bourke's Potholes zijn merkwaardige gaten in de rotsformaties. Ook de Drie Rondavels zijn bijzondere rotsformaties, deze rotsformaties hebben ronde toppen welke lijken op de bekende rondavel huisjes. Kortom tijdens uw campertrip over de Panoramaroute komt u voldoende bijzondere bezienswaardigheden tegen welke zeer de moeite waard zijn om te bekijken!

Zoek & Boek jouw Camper

Vergelijk snel alle passende aan­bie­dingen voor camper­huur en boek jouw keuze direct.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ